Naše maso
Naše hovězí maso pochází výhradně z vlastního chovu, nejvíce zastoupeného plemenem masný simentál, a to za podmínek ekologického zemědělství. To znamená, že se skot od jara do podzimu pase na šumavských pastvinách ve společnosti ostatních zvířat, kde má přístup k čerstvé vodě a možnost úkrytu před nepřízní počasí. V zimním období je přesunut k zimovišťím a je krmen senem a senáží z vlastní bioprodukce.
Pečlivě vybíráme každý kus ve stáří 12 - 24 měsíců. Každý určený kus po porážce putuje v jatečných čtvrtích ihned k nám do vlastní chladírny. Maso zde zraje, tzv. suchým způsobem, 10 až 14 dní v temnu a stálé teplotě, aby nabylo zbytek své jedinečné kvality, a to je především chuť, vůně a křehkost. Po vyzrání maso sami bouráme na jednotlivé části, pro milovníky voňavého hovězího, které syčí na grilu, oddělujeme ty nejlepší steakové partie, vše poté vakuujeme a připravujeme pro koncového zákazníka.
Klademe důraz na kvalitu, přistupujeme ke každému zvířeti osobitě a ohleduplně. Stejně tak při zpracování si dáváme záležet na každém kousku masa, na každém steaku.