Naše maso

Naše hovězí maso pochází výhradně z vlastního chovu, nejvíce zastoupeného plemenem masný simentál, a to za podmínek ekologického zemědělství. To znamená, že se skot od jara do podzimu pase na šumavských pastvinách ve společnosti ostatních zvířat, kde má přístup k čerstvé vodě a možnost úkrytu před nepřízní počasí. V zimním období je přesunut k zimovišťím a je krmen senem a senáží z vlastní bioprodukce.

Pečlivě vybíráme každý kus ve stáří 12 - 24 měsíců. Každý určený kus po porážce putuje v jatečných čtvrtích ihned k nám do vlastní chladírny. Maso zde zraje, tzv. suchým způsobem, 10 až 14 dní v temnu a stálé teplotě, aby nabylo zbytek své jedinečné kvality, a to je především chuť, vůně a křehkost. Po vyzrání maso sami bouráme na jednotlivé části, pro milovníky voňavého hovězího, které syčí na grilu, oddělujeme ty nejlepší steakové partie, vše poté vakuujeme a připravujeme pro koncového zákazníka.

Klademe důraz na kvalitu, přistupujeme ke každému zvířeti osobitě a ohleduplně. Stejně tak při zpracování si dáváme záležet na každém kousku masa, na každém steaku.

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky